Even mij voorstellen, Mike Winkelman
Vanaf mijn 15e jaar maak ik al radio, op mijn zolderkamer. Daar maakte ik cassettebandjes met programma’s voor o.a. mijn familie, maar ook voor mijn opa. Die bijna blind was en zo de dag door kwam. 
Hij zong cassettebandjes vol met liedjes uit de oudtijd. Zie facebook
Aart van Arenthals De Branie uit Oud Rotterdam. 
Later in de tijd, maakte ik mijn bij de lokale radioprogramma Vergeten Artiesten, het bestaat nu al weer zo’n 20 jaar! Kijk op http://www.vergetenartiesten.nldit mooie programma, is o.a. te beluisteren op Radio Twente Gold. 
VA Music Radio een zender, met vele stijlen aan muziek voor iedereen wat wils. De internet radio zender is nu klaar voor gebruik. We zijn nog maar paar maanden begonnen, dus er is nog veel bijwerken maar de basis staat!
Ik wens u veel luister plezier!
Mike Winkelman